EETCOUNTER DE LAUDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcounter De Lauden. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 18:55 Het eten was erg lekker, en de bezorging precies op tijd,en netjes
15 apr 2024 om 10:41 Twas weer super goed
15 apr 2024 om 10:26 Het eten was heel erg lekker en ook goed warm , ik had in de loop van de middag al besteld
14 apr 2024 om 19:35 Had om half 5 al bestelling doorgegeven, dat om half 6 bezorgd wilde hebben.. Kwart voor 6 belletje gedaan, waar het eten bleef..was zeer onvriendelijke dame aan telefoon,vreselijk. pas om 6 uur kwam het eten.. eten was koud klef en slap...
9 apr 2024 om 19:28 Rauwe patat
5 apr 2024 om 20:35 Goede kwaliteit en goed heet . Bezorging volgens afspraak
5 apr 2024 om 14:35 Daarna vriendelijke en duidelijke communicatie gehad over het bezorgen bij de vrachtwagen. Het eten werd sneller bezorgd als ik had verwacht. Het eten was nog warm/heet genoeg en lekker.
2 apr 2024 om 20:09 Bezorging duurde erg lang, patat koud ,en de vlees was ook flink afgekoeld. 3 x besteld..zelfde verhaal...ik bestel niet weer
30 mrt 2024 om 23:20 Zoals altijd goed, eten geen klachten.
23 mrt 2024 om 0:05 Eten was prima, alleen de saus zat helemaal door de hele zak heen. Thuisbezorgd gaf aan dat het tussen de 20-40 minuten zou duren dat werd bijna anderhalf uur. En dan bestelde ik ook nog 's avonds rond 8 uur, dan zou het niet druk moeten zijn.
22 mrt 2024 om 20:14 Op thuisbezorgd stond een bezorgtijd van 20-40 min, dit uiteindelijk 70 min, terwijl verteld was via de telefoon dat het iets eerder geleverd ging worden.. Als ik dit geweten had, had ik elders besteld. Het eten was er pas rond 19u20.
22 mrt 2024 om 19:11 Eten was prima Maar bezorgtijd belachelijk lang.. anderhalf uur.. zelfs nog achteraan gebeld.. inmiddels was eetlust ver te zoeken na het lange wachten