EETCOUNTER DE LAUDEN

EETCOUNTER DE LAUDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcounter De Lauden. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 23:38 Bezorgen duurde iets langer dan normaal. Ik was er vorige week met afhalen maar volgensmij hebben ze het heel erg druk. Eten is eigenlijk altijd uitstekend
21 sep 2022 om 9:00 Geen bacon op de burger Patat koud
19 sep 2022 om 11:11 Patat was koud en het was kleine patat ipv middel. Daarbij mistte er nog 1 patatje,wat nog na bezorgd moest worden. Weet niet of we er nog wat gaan bestellen...
16 sep 2022 om 21:18 De frikadellen speciale lagen op de kop
12 sep 2022 om 21:02 Patat veel te hard doorgebakken en vorige keer een koude frikandel
10 sep 2022 om 20:16 Jammer dat snitzels opwaren
10 sep 2022 om 18:32 Bestellen er vaker maar het wordt er niet beter op en dit keer was het erg slecht. Geen satesaus er bij, had ik wel besteld. En het eten leek alsof het weer opgewarmd was, zowel vlees als patat, en het was niet lekker. Laatste keer denk ik.
4 sep 2022 om 20:30 Helaas wederom een tegenvaller zo jammer dat het zo lang duurt om je eten te ontvangen.
4 sep 2022 om 9:33 Bij de bestelling zat geen milkshake maar wel op de kassabon dus ook betaald
3 sep 2022 om 20:39 Half 4 besteld en rond 5 voor 6 afgeleverd dus bestel daar niet weer
29 aug 2022 om 21:35 Onvriendelijke bezorger Eten koud en laf. Niet voor herhaling vatbaar
29 aug 2022 om 9:36 Wederom snel geleverd, en het eten was gewoon goed!