EETCOUNTER DE LAUDEN

EETCOUNTER DE LAUDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcounter De Lauden. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 22:12 Vond het eten helaas deze keer tegen vallen , weinig saus , koude patat en heel lang op moeten wachten
8 mei 2022 om 15:52 Eten was door de verpakkingen heen gesmolten en niet meer eetbaar. En als dat niet gebeurd was dan was het nog niet eetbaar geweest, half rauwe krieltjes vol met zwarte spikkels, 2 zwarte kleine stukjes vlees moest een tournedos zijn.
30 apr 2022 om 19:18 Prima
27 apr 2022 om 20:32 Veel te laat. Niet geleverd wat ik besteld had.
25 apr 2022 om 9:54 Top eten weer zoals altijd, bezorging op tijd, vriendelijk. Eten zoals altijd perfect
24 apr 2022 om 19:50 Prima
10 apr 2022 om 9:01 Het eten was koud( niet goed gebakken) en leek wel over datum.
3 apr 2022 om 19:54 Zoals altijd top!
2 apr 2022 om 20:40 Zeer slecht . Doordat de bezorger eersr moest tanken zaten wij met 1 dure koude hapjes schaal
2 apr 2022 om 19:52 Ondanks onze behoorlijke bestelling binnen een uur geleverd! En de menu’s echt complimenten erg lekker gegeten met elkaar Bedankt
23 mrt 2022 om 19:56 Heb tegen de middag eten besteld voor 5 uur, krijg ik bericht dat ik 12 over 5 zou krijgen, en wanneer krijg ik het, was al 5 over half 6 geweest, heb ook nog geluk dat mijn kunstgebit nog heel is, patat waren net straat klinkers, nooit weer bij de l
20 mrt 2022 om 22:00 Heerlijke mixed grill gehad een aanrader!